Celina's fine uro..

14. januar 2011

Den fine uro jeg fik lavet under Celina's lange indlæggelses forløb grundet hendes meget tidlige fødsel.. Det var en meget hård tid og jeg boede jo hos hende i 3 1/2 månede, kunne bare ikke gå fra hende.. Så jeg måtte bruge tiden på lidt kreativt og gik derfor igan med uroen som var ment som noget jeg skulle lave når jeg gik på barsel, men det nåede jeg ikke hun ville ud noget før...Der blev tegnet, klippet og klisteret lavet pong ponger til den store guldmedalje...
Men er ret tilfreds med resultatet og man må sige at Celina elsker hendes uro..

Pip pip..

4 kommentarer:

 1. Hej Celinas mor :) Tillykke med din blog. Jeg tænkte jeg ville svare dig her på din kommentar på min blog. Min pude har også hæklet bagside og derfor heller ingen lynlås, hvilket jo nok er lidt dumt..., så jeg har ikke flere gode råd, desværre.
  kh Anne

  SvarSlet
 2. Tusinde tak for din hilsen.. Ja er også glad for jeg fik besluttet mig for at oprette en blog har på fornemmelsen den kan give meget.. Der er jo så mange spændende blogs at læse og få ider..
  Med hensyn til puden kan jeg ikke lige beslutte hvordan den skal sættes sammen, jeg leger lidt med tanken om at hækle den i to stykker også hækle dem sammen og evt lave en muslingekant rundt om og evt sætte lynlås i eller lukke den med nogle hæklede snorer.. Men vi må se..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig fin uro:)
  Hvor har du fundet den til at hænge tingene på altså det øverste af uroen? Jeg vil nemlig også gerne lave en uro:)
  Mvh. Maria

  SvarSlet
 4. *Maria* Jeg har købt holderen til uroen hos Husflid, nær Rigshospitalet..Det er Rie Elise Larsen der laver dem.. Vil tro du også kan finde dem på nettet, fås i flere farver..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..