Fantastisk dag.. -Forbind kærligheden...

20. januar 2011

Ja i er nok mange der ikke ser dette som noget stort... Men for mig er det en meget stor ting.. Har været ude at trille med barnevogn idag i over 2 timer med en veninde og hendes lille datter.. Ja det er såååååååå stort da jeg ikke har måtte tage Celina med ud, da hun er født for tidligt og i denne vinter skal vi passe meget på hende, at hun ikke bliver syg.. Har været inde og vi har ikke haft meget besøg da folk kan være syge og smitte.. Det er så hårdt, men nu hvor der ikke er vugtigt i vejret og der er plus grader igen kan vi begynde at trille med barnevognen.. SÅ FANTASTISK..

På turen stoppede vi kort da vi kom forbi en Emmerys, hvor vi købte en latte, noget jeg fik ret ofte, men ja det er også der ikke sker så ofte, så den nød jeg i stor stil..

På turen gik vi bl.a over gangbroen fra Islands brygge og over til fisketorvet, hvor mange mennesker hænger hængelåse på broen som symbol for deres evig kærlighed.. På mange hængelåse havde folk skrevet deres navne og datoer..
Blev helt vaem indeni, syntes ideen var så sød..

"Må der forbi en dag med kæresten og hænge vores lille hængelås i mængden for at symbolisere vores evige taknemmelighed og kærlighed til vores datter for hendes seje og flotte kamp for livet og ikke mindst vores kærlighed til hinanden... "

Tog lige et par billeder med Iphonen..