Granny stribes...

18. januar 2011

Mine granny stribes skulle gerne blive til en pude til Celina's værelse, men ved ikke lige endnu hvordan den skal sættes sammen om der skal lynlås i eller hvad, nogle forslag så modtages de gerne..

Nu skal jeg hjælpe dig mor, så du bliver hurtigere færdig med min pude.. <3 <3
2 kommentarer:

 1. Hejsa. Kom tilfældigvis forbi. Sikke en inspirerende blog du har og sikke en skøn datter. Jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at læse med i fremtiden. Jeg er selv ny i blogverdenen og du skal være hjertelig velkommen forbi hvis du har lyst.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette..
  Tusinde tak for din hilsen, du er mere end velkommen.. Håber jo på flere læsere, det kommer der forhåbenligt..
  Jeg vil da lige hoppe en tur forbi din blog og melde mig som læser..
  Vi ses i blog land..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..