Små hækle projekter..

14. januar 2011

Så blev nogle af de mange hækle projekter færdige..

Her den sødeste hæklede abe rangle som jeg bare måtte lave da jeg så den hos KapteinBiff og har lige bestilt opskriften på hendes fine pingvin rangle som jeg skal igang med idag, regner jeg med.. Hun er super dygtig og det er nogle små hyggelige projekter man slet ikke kan ligge fra sig når man er igang..

Abe ranglen blev en lille gave til lille fætter Emil.. Håber han bliver glad for den.. SÅ må lige en smut på posthuset imorgen så den kan komme til jylland til Emil..


Og et andet abe projekt som også er blevet færdigt.. Syntes nu at mit "begynder" hækling er gået ok.. Her faldt jeg over den fine opskrift hos Pralerier hun har de skønneste DIY på sin fine blog, de er helt sikkert et besøg værd..