Små ting - stor betydning...

31. januar 2011

SMYKKER FOR DE SMÅ....
- Fangende overskrift, som gjorde jeg måtte stoppe for at læse videre..
Sa jeg læste i dette nummer af SKØN magasinet som er gratis i Matas. Kom jeg forbi et lille afsnit om nogle armbånd og da man selv laver smykker, så læser man jo videre.. I teksten stod der at "Hver sjette danske kvinde føder for tidligt - derfor ønsker vi at skabe mere opmærksomhed omkring dette emne, som vedrører os alle"

Bag disse armbånd er den danske makeuoartist, Simon Rihana, som i samarbejde med smykkedesigneren, Celilia Hellner  skabt disse armbånd "One Soul"
Simon Rihana blev selv far til et fortidligt født barn og ville derfor sætte mere fokus på dette enme. Dette syntes jeg han har formået at gøre på en helt fantastisk symbolisk måde. Idag går vi alle med smykker og gerne flere af slagsene og hvem kan ikke lige få plads til et af disse skønne armbånd blandt samlingen. Jeg kan i hvert fald sagten og også to.

Kan være det er fordi jeg jo selv 1 juli 2010 blev mor til Celina født i uge 25 meget fortidligt, hun har det fantastisk idag og klarer sig så flot. Men når man har oplevet dette, ved man hvor skrøbelig denne verden er og hvor let det kan gå galt. Da jeg læste dette tænkte jeg, jeg SKAL have mig sådan nogle armbånd, det vil betyde så meget for mig at støtte..

Armbåndende koster 65,- hvor af de 45,- går til Landsforeningen Præmatures Vilkår og Videnscenter for Tidligt Fødte Børn. De kan købes hos Praematureshoppen.dk 

Håber der med dette indlæg er noge der vil støtte og købe et armbånd, der er mange der vil få glæde af dette..


2 kommentarer:

 1. Hei :)

  ...vakre armbånd som helt klart støtter en veldig viktig og god sak!
  Disse skal sjekkes ut!

  Takk for tips og fint innlegg!

  -Ida Susanne :)

  SvarSlet
 2. Tak for tilmeldingen på min blog, hvor er jeg glad for at jeg lige kiggede forbi dig. Jeg var slet slet ikke kalr over at der var kommet sådan nogle smykker - men hvor er det dog rart med lidt fokus på emnet. Min Magne er også født for tidligt, dog ikke nær så meget som din Celina, men i uge 34+5. Pga af det har han sansemotoriske problemer og er en meget sensitiv dreng. Han klarer sig heldigvis rigtig godt, og problemerne bliver mindre og mindre. Men en rigtig vigtig sag!! Skal da helt klart forbi og have et smykke. Knus

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..