Uha det er en jungle..

12. januar 2011

Sidder nu og prøver at vil gøre min blog lidt interessant men det er nu ikke så let som jeg troede.. HJÆLP.. Nogle fif til hvordan man designer bloggen.. Må nok lige sætte mig lidt ind i det her.. Men gode fif modtages gerne.. :)

3 kommentarer:

 1. Velkommen til Camilla...

  Inde i "design" -> "blogger designer" under "avanceret" er en masse muligheder for at ændre dit look.

  Vil meget gerne hjælpe dig - du skal bare lige forklare nærmere hvad du gerne vil have gjort ved din blog.. Louise

  SvarSlet
 2. Velkommen til.
  Ja Jeg bruger godt nok også meget mere tid på bloggen, end jeg lige havde regnet med:-)
  Men god tid. Prøve dig lidt frem under "avanceret", som allerede nævnt.
  Tina:-)

  SvarSlet
 3. Hej Louise..
  Tak fordi du blev min første læser.. Takker meget.. :)
  Tak for linket på mail det kan helt sikkert bruges og er taget i brug..

  Hej Tina
  Tak for hilsnen og mailen med din fine opskrift på bolden den må jeg igang med når jeg har fået skaffet mig lidt stof..

  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..