DIY - leg med ord

16. december 2011

Jeg har længe været meget imponeret over de mange ordspil der er rundt i blogland og har nu fundet et program hvor man kan lave nogle rigtig fine. Jeg har siddet og hygget med det, da jeg tænkte det kunne være en god ide til julegaver til familen og til venner om deres børn.


Her har jeg indsat teksten fra "solen er så rød mor"

Her har jeg indsat teksten "På loftet sidder nissen"
Jeg har prøvet at lave en lille beskrivelse om hvordan man gør.
Du kan her lave dine egne ordspil meget simpelt.

 

DIY

Ordspil kan laves på flere måder. Her er den mest simple måde hvis du spørger mig. Det er meget let at gå til på denne side og kan give noget rigtig nørde tid ved computeren..

tagxedo.com

I højre hjørne øverst tryk "create"

Næste side du kommer ind på er her hvor du lavet dit ordspil. I venstre side er der en masse muligheder som du kan kaste dig over..

-Load.. Her indsætter du de ønskede ord du vil have med i dit ordspil og du kan altid gå derind igen og tilføje flere ord undervejs.

 

-Theme, her kan du se de forskellige farvekombinationer du kan vælge imellem, der er mange prøv at skifte rund og se de forskellige udtryk dit ordspil kan få.

 

-Font, her kan du skifte skrifttypen ud.

 

-Orientation, her kan du vælge hvilken retning dine ord skal have. -Shape, her kan du vælge imellem en masse former på dit ordspil.

 

-Du kan genne som et billede på din computer og evt printe det ud og komme i en ramme..

God fornøjelse..

1 kommentar:

  1. SUPER fedt tip!!! Jeg har lige siddet og leget med det og er helt hooked!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..