Hi hi..

29. december 2011

Har så lææænge ønsket mig disse greb fra Liebe det er så hyggelig en butik hun har og man har bare lyst til at eje en af hver.. - Jeg har..
Nu var jeg ved at være træt af at vores viskestykker altid hang over ovnen og det så så rodet ud i det åbne køkken. De greb jeg havde købt tidligere kunne ikke bruges til væg, kun til skabe. Men så var det jeg fik ideen med disse fra Liebe. Der skulle stå MAD, var ret spændt på hvad den bedre halvdel syntes. De blev taget godt imod da han kom hjem og en ven havde sat dem op... hi hi..

Jeg købte også to greb Celina skal have op på hendes væreslse, men det var gibs væg så der skulle nogle andre plugs til.. Men tror det bliver fint med dem når de kommer op.

Celina havde været ude med lommepengene her i julen og købe en gave til sine forældre. Dygtig pige, hvordan vidste hun at hendes MOR ønskede sig denne platte sååå meget.. (Mor har ikke hjulpet, hi)

Beklager billederne er ikke af super kvalitet, da mobilen blev brugt. Den var lige ved hånden..1 kommentar:

  1. Sikke en fin blog du har...jeg vil glæde mig til at følge dig.

    Der er godt nok mange lækre ting i den butik. Jeg har kun hørt den omtalt af navn, men har aldrig selv været ENDNU ;-)

    En dejlig dag til dig...

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..