Julens hemmeligste..

28. december 2011

Jeg kan nu dele min meget hemmelige gave til kæresten/farmand som han skulle have i julegave.. Hvor har det bare været svært at holde for sig selv. Jeg har så mange gange haft lyst til at vise ham hvad jeg har siddet og nørdet med bag slærmen en del aftner.. Men jeg kunne holde det, så dygtig..

Her kommer det FANTASTISKE billede jeg har fået lavet af vores dejlige datter, det er denne super dygtige kreative pige der har lavet det, du finder hende her. Må rose Mette så meget hun har fanget mine tanker i første skud, det har været meget få ting jeg har ændret, og hun er så hurtig til at svare og redigere. Jeg har fået det printet på lærrede som man jo kan få mange steder jeg endte med at få gjort her, da de også havde fri fragt.

Det er svært syntes jeg at gå igang med sådan et billede fordi der ligger så mange tanker og ideer bag det. Jeg har valgt at få skrevet to ting på billedet da det er noget der er så sigende og har så stor betydning for os.
Our Miracle skulle der selvfølgelig stå, fordi det er et stort mirakel at vi har fået lov til at beholde vores datter som er født i uge 24+3 og har klaret sig så flot og uden skader.
010710 fordi det er den største dag i vores liv, da jeg blev med udrykning kørt til riget da jeg desværre var gået i fødsel og der ikke var noget at gøre. Men trods al det kaos og angst var det hele alligevel fantastisk.

Farmand blev såååååååååååå glad for billedet og glæder sig til at gå det op.

Vi har ikke fået det på vægen endnu så kan ikke vise jer det..

1 kommentar:

  1. Miracle... Det kan vist ikke beskrives bedre. Sikke en stærk lille pige i har fået Jer!! VIDUNDERLIGT!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..