Med eller uden næse..

10. december 2011

Efter programet Voice var slut måtte jeg altså igang med endnu en dukke.. Jeg er helt vild med at lave de dukker, men Celina har nok ikke brug for så mange dukker.. Men kunne jo være der var andre der var interesseret i en dukke..

Men har nu i noget tid gået og funderet over om dukkerne skal have næse eller ej. Jeg har læst hos TUSINDFRYD om hvorfor hendes dukker ikke har næse. Hvor hun lader næserne være op til børnenes fantasi, denne tanke kan jeg nu godt lide. Det er jo vigtigt at børn får brugt deres fantasi i leg. Men jeg syntes nu også de dukker jeg har set hvor de har næser er vildt bedårende..

- Celina og jeg har et eller andet med næser, det var noget af det første hun begyndte at pege på og var bevidst omkring ved sig selv. Og noget vi har meget sjov med i hverdagen så derfor hælder jeg nok til at der skal en lille næse på dukkerne.. Nu prøver jeg...
Næsen er syet ud fra min egen fantasi. Da der ikke er vejledning i bogen fra Wenche.. Så ved ikke om den kan laves på andre måder.. Nå må hellere snart komme under dynen vi får gæster imorgen til brunch. Vores søde venner fra Jylland, bliver så dejligt at se dem igen..
Så fik lige lavet denne dej til en omgang koldthævet boller som nu kan stå og hygge sig i køleskabet imen jeg går til køjs..
 Sov godt alle..

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin blog du har og har tilmeldt mig hos dig som fast læser og de dukker er såååå kære mon ikke pigerne bliver begejstrede:O)

    SvarSlet
  2. Tak for din søde hilsen.. Jo håber også de bliver glade for dem.. De er så hyggelige at lave.. Nr to er snart færdig. Så må jeg lige lave et indlæg med dem.. Vil da også lige hoppe et smut forbi dig og kigge.. tak for tilmeldingen, det er jo dejligt..
    Kh Camilla

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..