Frøken Kanin

10. januar 2012

Så blev jeg færdig med skønne Frøken Kanin, det tog lidt længere tid end regnet at prøve at lave hende ud fra egen opskrift. Men er blevet rigtig glad for hende, syntes hun er så kær.

Og må jo indrømme jeg har et eller andet med kaniner, de er så skønne og jeg elsker de lange hænge øre de har... Der er da ikke noget sødere end når børn kommer gående med deres kanin i ørene og kaninen hænger efter dem.


Frøken Kanin har fået en lilla kjole på med stropper og et skørt med muslingemønster. Celina puttede hende op i dukkesengen, hun syntes nok hun skulle have en lille lur.

Der kommer en DIY senere når jeg har fået rettet den til. Så håber i vil prøve den..

1 kommentar:

  1. Jeg har lavet en frøken kanin i lilla kjole, og er i gang med en mere. Opskriften har jeg mistet i forbindelse med opdatering. Kan det lade sig gøre at få opskriften igen? Med venlig hilsen Bente

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..