30. januar 2012

Så er vi vendt hjem igen fra en dejlig lille mini ferie i det dejlige Jylland...
Dejligt at være i sommerhus i Blokhus og bare have tid til at slappe af og nyde hinanden. Når man sådan er hjemme i Jylland er der så meget man gerne vil nå, mange skønne venner man vil se og selvfølgelig den skønne familie som vi også skal hygge med.. Det er altid svært at nå det hele.. :)

Det blev til hygge i Aalborg. Frokost med Celinas fadder.. Snusen i gågaden.. Nøj hvor var der koldt..

Oldefar blev 75 år, så der var stor fødselsdag for ham, dog kunne Celina komme med og fejre Oldefar, da hun havde høj feber 39,9 og var en meget dvask pige.. Så mor og far kørte på skift så vi kunne hygge med de andre gæster, så det var heldigt at fødselsdagen blev holdt i Blokhus hvor vi også var i sommerhus..

Celina fik en STOR bamse af Oldemor og Oldefar (på min fars side), som i kan se så syntes hun den er såååå sød.. Da hun havde sovet en god lur og kom op og så den store bamse var det som om feberen var væk for et øjeblik.. Den fik kys, kram og mad..

Inden vi skulle med færgen hjem til Kbh igen tog vi et stop i Randers ved faster og onkel så de også kunne se Celina, det var så hyggeligt..


Nu skal jeg hjem og have gang i de bestilte Waldorf Kaniner, bliver så hyggeligt..

Det blev til lidt krea, begyndte på en hæklet kjole til Celina, der skal nok komme et billede en af dagene.. Var på besøg i min favorit garnbutik i Saltum.. Den vil jeg vise jer, den er så hyggelig og den skal jeg altid lige i når vi er i det Jyske..