Store Krea dag...

18. januar 2012

Må da sige at dagen idag har stået i kreativitetens tegn..
Celina og jeg er alene hjemme i tre lange dagen, da far er i Berlin til messe.
Så tænkte at nu skulle nogle af de mange små projekter der har stået på TO DO listen steges bort..


TO DO listen for idag...

* Sættekasser 2 stk.
* Nøglesnore
* Waldorf Kanin
* Bestille billeder til collage til Riget
Fik besøg af en af mine søde veninder (som er på barsel - ik født endnu) hun havde en lækker kage med. Vi fik en lækker latte til fra den elskede Nespresso maskine.

Herefter gik jeg igang med nogle af tingene fra listen..

Celina hjalp til med at klippe papir ud til sættekasserne, hun ville sidde på en af "voksen" stolene. Hun kan lige nå op på bordet. Det var så hyggeligt, håber da lidt at mit kreative kan gå lidt i arv til hende. (- Tænk alt det vi kan få skabt)

Der blev klippet stof til kantbånd som lige skal i gennem folderen også er de klar til at blive syet på de hæklede nøglesnore som har lagt såååå længe. Har bare ikke fået lavet bånd dertil. Men nu skal de altså være klar så de kan blive luftet.

Der blev klippet og tænkt, tænkt og tænkt på hvordan udformningen på Waldorf Kanin dukken skal syes. Spændt på hvordan det færdige resultat bliver.. Som nogle måske har bemærket så kan jeg godt lide kanier til børn. (- Lidt et nyt "ugle" trip for mig, der er bare noget mere vedvarende ved kaninerne)


Lidt billeder af dagen..


Lover at komme med up date når der er noget færdigt..


1 kommentar:

  1. Så at du havde krevet u selv var ny i blogland og det samme er jeg, og man skal jo starte et sted, så nu bliver jeg fast læser af din ;-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..