Sættekasser færdige..

23. januar 2012

Har slet ikke fået vist de to sættekasser jeg gik igang med.. Men her er de færdige.Den grønne skal med hjem til fætter Emil, så vi håber hans biler kan være der i.. Celinas er blevet hvid med pastel farver i, den lysner meget op på værelset..


Tip; Der er lige nu sættekasser i søstrene grene…

3 kommentarer:

 1. Hej søde Celina,
  du kan tro at din fine gave vækkede glæde idag! Hvor er den bare flot, og hvor er digtet bare fantastisk. Fik helt tåre i øjnene!
  Jeg synes din datter er fantastisk smuk og et bevis på hvor godt det kan gå, trods en hård start på livet!

  Jeg laver snart et indlæg om din fine gave på bloggen, det håber jeg er OK?

  MVH Michelle (og lille Viktor)

  SvarSlet
 2. Hej Michelle..
  Hvor er jeg glad for i har fået det, var så spændt på om det ville komme frem.. Ja digtet er meget sigende i den tid vi begge er igennem og den giver virkelig håb.. (Gjorde det for os)..
  Du må selvfølgelig lave et indlæg om det..
  Glæder mig til at følge kære Viktor..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Hej! :-)

  Fin blog du har! Har meldt mig som fast læser, og glæder mig til at følge lidt med hos jer! ;-)

  Kig forbi mig hvis du har lyst ;-)

  Www.mostermaria.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..