Waldorf Kanin

19. januar 2012

Så blev min Waldorf Kanin færdig, som jeg skrev om fra min TO DO liste igår. jeg er blevet ret godt tilfreds med den. Celina har allerede givet den mange kys og kram. Den er blevet kørt frem og tilbage igennem lejligheden i dukkevognen..

Jeg eksker at lave de skønne Waldorf dukker. (Tusindfryds dukke bog var 100% pengene værd, det er mit kæreste eje og der bliver bladret meget forsigtigt i den.) Hvis der er nogle der er interesseret i en så laver jeg gerne en. Jeg skulle jo prøve at lave en kanin for jeg er jo tosset med de kaniner..

Jeg har lavet den i en skøn lilla velour med grå blomster. Kaninen har fået lange øre med knuder i enderne så der er lidt at nulre med til de små. Den er stoppet med uld af høj kvalitet.Det er så hyggeligt når man laver noget og Celina er blevet så stor og bliver så glad for det. <3
Skal helt sikkert have lavet en kanin mere, men der skal bare lige lidt flere materialer købes hjem. Gad bare godt jeg kunne købe materialer her i Kbh så man kunne slippe for den fragt..


5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare sød. Super flot lavet...

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet superfin!
  /Liv

  SvarSlet
 3. Den kanin er simpelthen så sød :-) Jeg har lige bestilt materiale til at sy min første dukke :-)
  Jeg har et par små tvillingepiger i familien, som kanindukkerne ville passe perfekt til. Men jeg vil så gerne selv sy dem. Har du overvejet at lave mønster og vejledning og sælge?

  Kh mette

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde hilsner..
  Mette; kan ikke komme ind og se om du har en blog så ville jeg sende dig en mail.. Send mig en mail, cssmykker@gmail.com

  Hvis nogle vil købe en færdig kanindukke er prisen 350,- i januar..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..