Barselsgaver..

26. februar 2012

Jeg har været kreativ, har lavet barselsgaver til skønne Aya. Vores gode venner (-dem jeg har skrevet om før, på 9 sal), er blevet forældre igen, til endnu en skøn pige. Hun kom lige lidt før tid så jeg fik travlt med de planlagte gaver til hende.. Ikke alle er blevet færdige men de må komme løbende..

Her er skønne Aya selv model i to af tingene fra os. En hæklet vest (har dog ikke lavet så der er knapper i siden som i opskriften, men blot hæklet den sammen) og varme futter (har afsluttet med en muslingekant i toppen) der passer til.

Opskriften på vesten kan findes her og på futterne her.


Er hun ikke bare skøn..

2 kommentarer:

  1. Jo, hun er sørme skøn! Og sikke da en bedårende lille vest og futter :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..