Blog Award

2. februar 2012

Blev helt varmet op inden i og super glad, da jeg fik tændt computeren op og skulle læse lidt om jer skønne bloggere jeg følger.. Så var der en hilsen fra Anne bag bloggen Fru Flittig som har givet mig denne blog award. Kom hjem fra en hyggelig tur med en veninde på Tante T, hvor vi var blevet godt for frossen af den barske kulde. Men som om jeg blev tøet helt op da jeg så Annes indlæg.. Det er dejligt at der er nogle der læser med hos en og kan lide det man skriver om..
Der følger lidt med til at modtage denne skønne Award, reglerne er at man skal:

1. Linke til den man har modtaget Awarden af (og indsætte Award billedet)
2. Give den videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
3. Svare på 5 spørgsmål

De nominerede er:
Frk.Himmelblås hemmeligheder; En skøn blog som jeg nyder at læse.
ByFonda; Mange spændende hækle projekter
MosterMaria; En rigtig hyggelig blog med mange skønne indlæg.
Pladstilverden; blog med mange hyggeligt projekter.
Mullesverden; blog lige fra hverdagens hygge.

Spørgsmålene:
1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg begyndte at blogge fordi jeg sad meget på computeren da vi var indlagt med vores datter og tiden nogle gange var lang, her lærte jeg mig selv at hækle og meget af min inspiration fandt jeg på de forskellige blogs. Jeg ville på en eller anden måde gerne selv være en del af dette, så jeg oprettede en blog.. Fik ik skrevet så meget syntes det var svært i starten. Så blev den lagt lidt på is, men har hele tiden haft lysten til at gå rigtigt igang og det har jeg nu gjort og nyder det.. Det er mit frirum og dejligt at blive inspireret og inspirere andre.

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg må sige det er ved at være mange, der er så mange skønne blogs og syntes hele tiden jeg opdager mange andre skønne blogs.. Der er altid plads til flere..

3. Favorit farve(r)?
Kan lidt mange farver men er nu ret vild med lille og duset farver..

4. Favorit film?
Uha hvilken farvorit film, det ved jeg sørme ikke, ser ikke ret mange film. Kan jeg ikke helt sige.. Men er til noget romantisk drama noget.. Og tøse film..

5. Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til Thailand igen, syntes det er et dejligt land og en skøn kultur. Kunne nu også rigitg godt tænke mig at komme til Australien, det land har jeg altid ønsket at komme til..

1 kommentar:

  1. Tusinde tak for de fine ord :-) Og dejligt at lære dig lidt bedre at kende gennem dine svar på de 5 spørgsmål. Tak fordi du blogger!
    Kh. Liv

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..