Dejlig dag med skøn veninde..

2. februar 2012

Har haft en skøn dag med min veninde Lise, vi har været på TanteT hvor vi fik dejlig brunch og en dejlig kande te. Det var bare så hyggeligt at være ude og hygge os lidt.. Jeg havde selvfølgelig ik kamera med.. øv..
Celina syntes det var så hyggeligt og nød sin bolle og mors brunch.. Dejligt at sidde og sludre i andre omgivelser end hjemme. TanteT har hyggeligt gamle omgivelser som giver en rigtig god stemning..


Billede lånt her

På turen hjem i kulden ville vi forbi Økobest på Vesterbrogade men den var lukket, hvilket vi var meget kede af. Så vi smuttede en tur i Tiger og der fandt jeg lidt skønne bøger til Celina og et par notes bøger blev det til, til mor.. Nu sidder jeg hjemme i sofaen mens Celina sover og kan slet ikke få varmen igen..


2 kommentarer:

  1. Det er bestemt også dejligt at surfe rundt her ovre på din blog. Er nu også fast læser hos dig.

    SvarSlet
  2. Lyder som en dejlig dag - håber du har fået varmen igen :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..