Dejlig søndag...

26. februar 2012

Her hjemme har søndag været stille og rolig.. Startede med lidt morgenmads hygge og bare ren familie tid..
Så gik turen på legepladsen med Celina, hvor vi mødtes med nogle venner og deres søn. Børnene legede og hyggede sig. Syntes dog Celina hurtigt blev rigtig træt og måtte hjem og sove.. Ikke altid hun holder ud så længe, men det var dejligt at være ude at få luft i kinderne.

Af vores venner fik vi to fri billetter til CPHlifestyle messen i tappehallerne, så der besluttede vi at tage ind efter Celinas lur. Det var super hyggeligt at være derinde, der blev da købt lidt som i kan se..


Lækre mandler fra Summerbird, en af deres lakrids mandler og nougat mandler. Den bedre halvdel forkælede sig med lidt vin. Celina fik noget fiskeolie i kapsler. Hun har længe fået det flydende men jeg syntes tit jeg glemmer det. Nu hvor hun er kan spise sin vitaminpille kan hun jo også få sin fiskeolie..

Hjemme igen blev der flyttet om på Celinas værelse. Forleden solgte vi hendes puslebord da det fyldte meget på værelset.. Der er blevet så meget mere luft på værelset, vi er ikke helt færdig med det endnu, men ved heller ikke helt hvordan det skal se ud.. Det må komme hen af vejen, man bliver jo så inspireret her i blogverden..