Den absolut bedste garnbutik..

1. februar 2012

Jeg skrev for et par dage siden om en garnbutik som jeg bare må ind i når vi er hjemme i det Jyske. Den vil jeg meget gerne dele med jer andre.. Kunne jo være i var nogle der  var enige med mig..

Butikken hedder Bindestuen og du kan se deres hjemmeside her. De har så hyggelig en butik og der oser bare at hjemlighed og en masse kreative tiltag..

Bindestuen er drevet af Inger, hun står også bag Uldfestivalen i Saltum. I butikken arbejder så søde og hjælpsomme kvinder, der har tid til at hjælpe deres kunder. Man føler sig så velkommen, butikken rummer mange hyggelige kroge hvor man kan gå og fordybe sig lidt i de skønne ting..

Som i kan se på billederne tilbyder de mange ting indenfor garn og tilbehør. Deres varer er af høj kvalitet men stadig lave priser. De har forskellige modeller udstillet så man kan blive inspireret til nye projekter.. Der udvalg af knapper er så stort og de er så flotte..

Jeg kan kun sige at i må forbi denne skønne butik hvis i er i nærheden af Saltum.. Jeg fik købt lidt garn til nogle projekter som jeg vil vise som de bliver færdige. Købte arwetta classic og Sanders mini duett..

1 kommentar:

  1. Du har fået en blog Award fra mig, se mere på min blog.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..