DIY, QR-koder

27. februar 2012

QR står for Quick Response


Du henter en app til din smartphone, hvor du let kan scanne disse koder, og evt. let komme til en blog. Programmet er gratis at hente i AppStore eller Android Market.
Gå ind her.


Når koden er færdig, lav et screenshot af koden. Jeg bruger PhotoScape til at redigere mine billeder til bloggen i. Det er et simpelt program efter min mening, med mange muligheder. I PhotoScape kan man lave et screenshot af et udsnit af skærmen eller hele skærmen. Så kan man beskære screenshottet og geme det som billede og bruge på bloggen.

Til visitkort og andet sjov.. Det er da en lidt sjov detalje til bloggen..
God fornøjelse.

1 kommentar:

  1. Mange tak for den DIY det må jeg prøve engang
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..