Ferie, ferie, ferieeeee..

10. februar 2012

Jubiiiii kan slet ikke vente til marts, vi har bestilt rejse til Dubai..
Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til den tur.

Vores lille familie skal på vores første ferie uden for DK. Det bliver så dejligt og glæder mig til at opleve landet. Vi har ikke været ude at rejse i 3 1/2 år, der har jo været sket så meget og nu vil vi mene Celina er stor nok til at rejse og kan rumme oplevelserne..

Da rejsen var bestilt kom alle de bekymrede "mor" spørgsmål så,
 • Hvad med transport med taxa, skal man have autostol med?
 • Hvad med klapvogn (har nu lånt en paraply klapvogn den er lettere at have med)
 • Hvad med hendes havregryn og rugbrød, kan vi købe det eller må vi have det med i kufferten?
 • Hvordan vil hun sove?
 • Hvad med solen?
osv...

Men vi kan selvfølgelig købe noget andet mad dernede for børn i Dubai spiser da også.. hi hi.. Men syntes jo rugbrød er så godt...


Må lige sige igen, nej hvor jeg glæder mig til at komme ned til varmen og få lidt sol på den alt for blege krop.. Og bare have tid til hinanden... <3

4 kommentarer:

 1. Nøj kan kun sige du skal glæde dig! Var der i april for 2 år siden og det er skønt men må sige at afstandene i selve Dubai er store og forvent ikke små hyggelige gader osv da deres land er blevet bygget på 30 år og de ikke emmer af gammel kultur hvis du forstår... Men kan klart anbefale det dog skulle man de første dage lige venne sig til fler koneri men alt er pænt og rent og der er ingen kriminalitet! Så man skal ikke frygte noget;0)

  SvarSlet
 2. Ahh, hvor dejligt med ferie også endda til et sted der er dejligt varmt

  SvarSlet
 3. Skøn ferie at glæde sig til. Fedt! Så er det bare at tælle ned...
  /Liv

  SvarSlet
 4. Heisan! Så utrolig deilig med ferie til Dubai!! Tusen takk for koselig kommentar inne på bloggen min. Skiltet med sitatet er kjøpt på en butikk som heter Cornelias Hus her i byen jeg bor i. De har en nettbutikk som du kanskje kan finne den i også, gå inn her, http://corneliashus.blogspot.com/

  Lykke til og riktig god ferie i mars :-)
  Shinedesign

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..