Hækle hygge i aften..

8. februar 2012

Glæder mig sådan til i aften, der skal jeg lidt hjemme fra.. Det er ikke så ofte det sker, syntes min energi er ret lav når jeg når til aften med sådan en størrelse hjemme en hel dag..

Undskylder det lidt uskarpe billede, fra tlf..
Men nu er jeg blevet spurgt om jeg vil være med i en hækle klub med en veninde og to af hendes.. Det ville jeg da gerne.. Men det var nok mig der skulle hjælpe dem, for hækle kunne de ikke, så det skal nok blive hyggeligt.. Håber mine færdigheder er gode nok til at lære fra sig..


Jeg har fundet min mappe med opskrifter, hækle bog og mine nåle frem og posen med det jeg skal hækle er også pakket... Jeg er igang med en lille kjole, hvor jeg har ændret lidt i opskriften så det bliver en tunika, er spændt på om den passer når jeg er færdig..
God aften til jer..

5 kommentarer:

 1. Dejlig lys og farverig blog du har her :) jeg blev henvist af Liv :)

  Det lyder rigtig hyggeligt med en hækleklub :) jeg er selv lige blevet inviteret ind i en strikkeklub :) Det glæder jeg mig rigtig meget til - tror nu også vi kommer til at hækle :)

  Hvis man er meget hjemme, er det altid meget givende at komme ud :) Selvom det nok også bliver hårdt og fyldt med indtryk.

  Hav en god aften!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 2. Ej hvor lyder det bare rigtig rigtig hyggeligt.. :) God fornøjelse..

  SvarSlet
 3. Åh hvor skønt med en hækleklub. Ligesom Jenny er jeg også med i en strikkeklub. Den tillader vi endda indimellem at lave om til drikkeklub ;-)
  Og i næste uge har jeg i øvrigt en hækle-date på en café med gæv pige!

  Jeg håber du bliver lige så glad for din klub, som jeg er for min!
  - og selvfølgelig kan du lære fra dig!
  Kh. Liv

  SvarSlet
 4. Arh men altså, det bliver da vildt hyggeligt!

  Kan du ikke også lære mig at hækle :-) Haha

  SvarSlet
 5. Tak for de skønne kommentarer piger.. I kan tro det var hyggeligt..
  Denise, du siger bare til vi kan sagten finde ud af nogle hækle hygge..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..