Leg ved computeren..

27. februar 2012

Jeg blev så frygteligt fanget af dette indlæg og måtte da prøve at lave denne plakat.
Jeg gik igang i word med at stille det op i begge kombinationer, ved ikke hvilken en af dem jeg er mest til. Vil imorgen prøve at printe dem ud. Jeg har derefter lagt dem over i paint og gemt dem som billeder.

Er helt vild med typen af optiker skilte, men med en skjult tekst.. Kan i gennemskue dem..
Skal da lave flere, det er så sjovt. Er der nogle der har en ide til tekst..
1 kommentar:

  1. De er fine!!! Dem kan jeg godt li! Og dejlig tekst. :-)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..