Ny taske til mig..

16. februar 2012

Jeg er blevet ejer af en ny taske/pung i eget design.. Jeg har længe tænkt på at sy sådan en taske da jeg syntes min telefon, lipglos og andre små ting altid bliver væk i den store taske..

Jeg har hæklet en lille kugle som er sat på lynlåsen..
Kan slet ikke vente med at få den brugt.. Og må da have lavet nogle flere, de var så sjove at lave..Må sige de næste jeg skal have lavet må blive lidt mere perfekte i forhold til lynlåsen.. Men man skal jo øve sig før man bliver god.. Jeg er helt vild med det stof, det er så fint.. Har syet med en kontrast af en pink tråd og pink hæklet kugle.. Det er jeg ret vild med..


3 kommentarer:

  1. Hvor er den blevet flot! Kender det alt for godt det der med at tingene ligger og roder i tasken

    SvarSlet
  2. Den er da bare for skøn! Og flot lavet :-)

    SvarSlet
  3. Den er virkelig fin. Smukt, smukt stof.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..