Pakker afsted..

13. februar 2012

Dagen idag har haft flere projekter..

Der skulle bestilles pas til Celina, så hun kan komme med til Dubai. Hvor er det vildt at et barn på 1 1/2 år skal have sit eget pas..

Jeg skulle på posthuset og have sendt en kanin dukke til en pige ved navn Lea i Vejle. Håber hun får en masse sjov med hendes nye ven.. Lea's dukke fik lige lov til at få en gyngetur i Celinas gyngestol inden den blev pakket ned, med et lille kort til Lea.Tvillinge kaninerne færdige til en veninde der i sidste uge fødte to skønne tvillinger. Og heldig var de, de fik en dreng og en pige.. Jeg har haft mange ideer oppe at vende om hvad de skulle have i barselsgave. Men syntes nu det passede best med en Kanin til dem hver..

Så de to blev også sendt afsted til min venindes tvillinger Christian og Emilie.. Har vist ikke fået lavet et indlæg med dem så i får lige et par billeder af dem også.. Der bliver nok mere sjov med dem når de bliver lidt størrere..

Der er en lilla til pigen og en petroleumsblå til drengen.  Øjnene er i to mørkere blå farver og håret lyse brunt og mørkebrunt...5 kommentarer:

 1. Tusind tak for dukken. Den er lige kommet ind ad døren. Den er godt nok dejlig. Sidder lige og varmer den, da den jo er blevet godt kold.

  Jeg glæder mig til Lea kommer hjem fra vuggestuen, så hun kan præsenteres for hendes nye ven. Og så på Valentins dag - alle hjerters fest. Det synes jeg lover godt.

  Skal nok lige melde tilbage, om hvordan den blev modtaget.

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at høre den er kommet.. Ja vil godt tro den er blevet godt kold under transporten..
  Er spændt på at høre hvad Lea siger til hendes nye dukke..
  Tak fordi jeg måtte lave en dukke til jer.. :)
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Dukken blev vel modtaget. Synes det er utroligt hvor megen varme og kærlighed den vækker i hende. Lea er i forvejen en kærlig og glad pige, men jeg har aldrig set hende fatte sådan en kærlighed på legetøj. Så den skal nok ende med at blive en rigtig god ven.

  Jeg stillede dukken sådan, at den ville være det første hun fik øje på, når vi kom ind ad døren. Hun pegede begejstret på den med sin glade forbløffelseslyd. Igår ville jeg tage et billede af hende med den og da jeg bad hende om at give den et knus fik den et stort kram.

  Tusind tak fordi du ville lave den.

  SvarSlet
 4. Hej Camilla

  Sikke fine kanindukker. Kunne du tænke dig at bytte en sådan dukke med et af mine patchworktæpper eller noget af mit hjemmesyede børnetøj?

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 5. Hej Benigne..
  Hvor blev jeg bare glad da jeg læste din besked.. Hvor er jeg glad for at høre at Lea allerede har taget kaninen til sig..
  Super god ide med at stille den så hun så den da hun kom hjem..
  Kh Camilla

  Hej Anne..
  Har lige sendt dig en mail..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..