To Kaniner klar til sjov..

3. februar 2012

Nu er 2 af de 4 kaniner færdige og klar til at blive sendt afsted til to søde piger som får en ny ven.. Celina er så glad for hendes, den får mange kys i løbe af en dag, se den her.


Den lilla er til Celinas veninde Alba som også skal have en kanin dukke, hun leer altid meget med Celinas når de er på besøg. Håber hun bliver glad for den.. Vi skal spise hos dem i aften, så kaninen skal pakken fint ind til søde Alba.


Kaninerne blev fotograferet på det skønne rensdyrskind, der sidder de skønt og hygger lidt.. Celina fik hurtigt øje på de nye kaniner i stuen, hun gik over og gav dem en masse kys, så de er fyldt med kærlighed.. <3

Der blev også lige tid til en lille billede med alle tre.. (Celinas er den med blomsterne)

6 kommentarer:

 1. Gud hvor er de bare skønne!

  Er det dig selv der er kreativ?

  SvarSlet
 2. De er super søde ;0)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine.. Jeg må simpelthen få købt den bog, så jeg også kan få lavet nogle af de der skønne kaniner.. :) Og jeg har forresten sendt dig en mail - god weekend..

  SvarSlet
 4. Tak piger..
  Ja Julie det er mig selv der er kreativ, det er så hyggeligt..
  Line tak for mailen, jeg svarer lige dig her hen over weekenden.. Kunne være vi skulle "krea" kaniner en dag sammen.. Kanin dukker er dog eget mønster men selve fremgangsmåden på hovedet er ud fra Tusindfryds bog. Er også blevet spurgt om jeg vil sælge mønster/DIY, det er jeg lidt i tænkeboks over. Ved jo ikke om nogle ville være interesseret.. Vil jo også gerne selv lave dukker for andre..
  God weekend til jer alle.. <3

  SvarSlet
 5. Uhhh hvor er de flotte, tænkte om jeg kunne bestille hos dig??? hvis det er kan du ikke maile svar på : ibsilon@live.dk :)

  SvarSlet
 6. Hej - de er super søde dine små kaniner- har en pige på 2 og venter en lille pige mere til maj og kunne da godt tænke mig at hun skulle have sådan en lille kanin. Kunne du evt maile til mig på hellemrasmussen@hotmail.com omkring priser osv. og kunne den evt laves lidt mindre så den kunne putte med hende i liften.
  vh Helle

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..