Varmer helt dybt inden i..

17. februar 2012

Lidt dårlig billede kvalitet, taget med min telefon...
Se hvad der kom ned til mig på 1 sal med elevatoren.. En lille tallerken med en hjemmebagt fastelavnsbolle og lækker chokolade med den søde seddel ved siden af..
Hvor der stod "Fordi du er som du er, Kram fra 9 sal"

Min skønne veninde der bor på 9 sal, i samme opgang som os, med hendes skønne familie.. Det er næsten som at bo i en form for kollektiv.. Vi hygger os så meget sammen og vil næsten sige at har vi ikke lige set hinanden en dag. Så er det som om der mangler noget..

Det har vores piger meget glæde af og man skal ikke sige deres navne for højt så står de strakt ved døren og vil så lege..

De fik sidste lørdag en pige mere (tre uger før tid), lille Aya, så nu er der ekstra tid til hygge, nu Lise er kommet hjem at gå... Det gør min tid hjemme lidt kortere når jeg har gået hjemme så længe med Celina. Men man skal godt nok nyde den mulighed, den er der ikke mange der har.

Tak søde venner, i ved hvad i betyder for os.

2 kommentarer:

 1. Sikke en skøn hilsen!
  Det må være fantastisk at på så tæt på hinanden!

  Tak for kigget!
  Kig forbi min giveaway http://bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet
 2. Åh det lyder da fuldstændig skønt med sådanne et 'bofællesskab'. Og sikke en dejlig hilsen. God fornøjelse til de 2 'hjemmegående'.
  Kh. Liv

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..