F E R I E

16. marts 2012


Så kan vi snart tælle timer til vi skal til Dubai.. Tøjet er ved at blive fundet frem og huskelisten kan blive steget lidt på. Er spændt på hvordan det bliver at rejse med Celina. Og især tidsforskellen om vi kommer til at få et lidt rundtosset barn eller hun tilpasser sig stille og roligt..

Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig.
Glæder mig til lidt varme, glæder mig til at komme væk hjemme fra, glæder mig til at være sammen som familie, glæder mig til sol, glæder mig til god mad, glæder mig til kolde drikke, glæder mig til at lege, glæder mig til at opleve, glæder mig til at grine, glæder mig til gåture, glæder mig til at smile, glæder mig til sol, glæder mig til at hygge, glæder mig til at spille, glæder mig til ingen opgaver at have, glæder glæder glæder..

{I må bære over med lidt stilhed på bloggen den næste uges tid..}

4 kommentarer:

 1. God tur:-) Bare det var mig!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Ha en hel fantastisk ferie.. vi blogges ved

  SvarSlet
 3. Rigtig god tur :) jeg har lige fundet din blog og glæder mig til, at følge med herinde

  SvarSlet
 4. Det lyder så fedt så fedt! Rigtig god tur! Selvom du sikkert lige nu er i de varme lande :) har jeg tilladt mig at tildele dig en blogaward. Jeg nyder at følge din blog, den er inspirerende og smukt sat op! Jeg håber at du vil tage imod den. Læs mere på min blog :) Hilsen Camilla Maria

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..