Glimt fra en dejlig weekend...

5. marts 2012

Jeg syntes lige i skulle have et lille glimt af vores skønne weekend i det jyske.. Vi tog færgen over, det var dejligt, med den lille pause fra bilen og Celina kunne løbe lidt rundt..

Lørdag blev der hygget i haven med farmor.. De plukkede vintergækker og gav fuglene mad.. (Der rød lige lidt af fuglenes mad i Celinas, det var jo lidt svært at forstå det ikke var til hende) Efter en skøn lur var det tid til at komme til kusine Julies fødselsdag.. Hurraaaaaa

Søndag stod den på brunch ved gode venner inden turen gik mod Kbh igen.. Dejlig weekend..<3


2 kommentarer:

  1. Skønne billeder :)

    SvarSlet
  2. Sikke skønne billeder. Man kan ligefrem mærke forårsglæden helt heromme på min side af skærmen.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..