Glimt fra ferien..

26. marts 2012


Lidt billeder fra vores helt fantastiske ferie, som vi sent vil glemme.. Og det er ikke sidste gang vi skal til Dubai. Hvor er det svært at vælge billeder til jer, men håber i syntes om dem.. Det er så flot i Dubai og kan slet ikke beskrive alt det vi har oplevet.. Men kan fortælle jer at det er dem bedste ferie og hvor er det sjovt at opleve Celina et andet sted end hjemme.. Men det er jo en helt ny måde at holde ferie på, nu med børn. 

4 kommentarer:

 1. Jeg var selv i Dubai for et par år siden og kan godt genkende nogle af stederne på billederne - det er altså et dejligt sted. Kan godt forstå i gerne vil tilbage dertil engang :)

  SvarSlet
 2. Det ser så vildt ud med de bygninger.. Har aldrig været der og kommer nok ikke på flyrejser før min husbond kommer over sin flyangst men gad sgu godt se det :)

  SvarSlet
 3. Glædeligt forår. Skønne billeder! Jeg har valgt at tildele dig en award og håber at du vil tage imod den!

  SvarSlet
 4. Chanette du må få ham manden til at smide angsten og hoppe med jer på flyveren, det er en dejligt land..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..