Guf kugler...

15. marts 2012

Så skulle der laves lidt sunde kugler til eftermiddags hygge.. Syntes det er svært at finde på noget til de små om eftermiddagen uden det mætter for meget og de ikke vil spise aftensmad.. Nu har vi lavet små kugler der er sunde og sjove at lave..

Opskrift
100 gram Tørrede abrikoser (usovlet = øko)
50 gram havregryn
Hakkede mandler til at rulle dem i..
Æble- eller appelsinjuice (u filtreret)


Lig de 100 gram abrikoser i blød i en skål i en time, dækket med æble- eller appelsinjuice.
Hæl saften fra abrikoserne og dem i en blender sammen med havregryn og blend massen til den er godt hakket.
Tril massen til små kugler.
Rul den i de hakkede mandler..
Guf!

4 kommentarer:

 1. mm de er over det hele disse lækre sager - kan snart ikke lade være med selv at komme igang

  x
  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 2. Årghh det ser lækkert ud... Hvornår var det du kunne strikkeklub?? Jeg holder det på onsdag..

  SvarSlet
 3. Chanette, jeg kan desværre ikke på onsdag, vi rejser jo på ferie på lørdag men når vi kommer hjem er jeg klar..
  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Årgh ja Dubai!! Rigtig god tur!!! Send mig en SMS når I er hjemme så ved jeg hvor strikkeklubben bliver holdt :)

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..