Jeg har modtaget endnu en award!

26. marts 2012

Nu er vi hjemme i kolde DK igen efter en fantastisk ferie i Dubai. Det har været helt fantastisk at være lidt væk sammen som familie. Celina tog flyveturen og det hele så flot, bedre end vi havde turde tro på. Hun har hygget sig med sine forældre og vi har fået ladet batterierne op igen.. Nu ser vi frem til en dejlig påskeferie i sommerhus hjemme i Jylland..

Kom hjem og så jeg havde været så heldig at modtage endnu en Blogaward.
Jeg har fået den af hende her... Hvor er jeg glad, det varmer at modtage sådan en, det giver en, en følelse af at det var det rigtige at begynde at blogge. Jeg har været heldig en gang før og har svaret på de fem spørgsmål som i kan læse her..

Jeg vil gerne give awarden videre til disse...

Awarden fungerer på denne måde:
Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, 
der har færre end 100 faste læsere


1 kommentar:

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..