Nu med egne lækre mærker...

8. marts 2012

Nu er mine egne mærker kommet med posten, de har været længe ventet.. Jeg har valgt at de skal have teksten "with love" da jeg syntes det symboliserer de ting jeg laver..

Jeg ligger meget kærlighed og nærvær i det jeg laver.. Mærkerne var primært tænkt til at sy på mine dukker. Da de har stor betydning for mig og hver dukke får en helt speciel plads i mit hjerte..

Mærkerne er bestilt her, de er vævet på sort med sølv skrift. Syntes de er blevet så fine og er meget glad for dem.. Kan ikke vente med at begynde at bruge dem..Denne mærkat har jeg selv lavet som jeg har printet ud og kan hænge på tingene..


p.s. Husk blog træf I Kbh, læs her…

6 kommentarer:

 1. De er altså fine :)

  SvarSlet
 2. Meget fine mærker - og endnu finere dukker, hvor er de søde. Vil glæde mig til at læse med her hos dig :o)

  SvarSlet
 3. Hvo er det fedt du har lyst til at prøve kræfter med min udfordring. Jeg glæder mig meget til at se jeres forskellige resultater.

  Vil du ikke være sød at sende mig en mail med din adresse:-)

  SvarSlet
 4. Det er helt ok hvis ikke du når det inden du tager på ferie, så når du det bare når du kommer hjem:-) - Så bogstaveligt skal de 10 dage heller ikke tages:-)

  SvarSlet
 5. Hej Celina - godt at du er glad for dem og beklager ventetiden. Vi har skiftet hjemmeside, ikke helt uden udfordringer og lidt ventetid for vores kunder. Dog har vi fordoblet sortimentet, hvilket vi håber i vil tage godt imod.

  Mvh: Benedikte Bjerrum fra www.scannex.dk

  SvarSlet
 6. Super fint med mærker og labels - det en meget sødt og passer godt til dit look ;O)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..