Skøn forårs dag...

12. marts 2012


Skøn skøn skøn dag.. Vejret har været helt fantastisk, man bliver så utroligt glad i "bolden" når solen skinner og varmer ens kinder..Havnebussen fra Slusen med dejlig veninde (plus lille datter), tog vi båden til Nyhavn.

Dagen har stået på projekt sandaler til Celina (så hun er klar til Dubai)... Det skulle vise sig ikke at være det letteste projekt. Man har jo et helt klart billede af hvordan skoene skal se ud og når de ikke lige står i butikken så tænker man øv... Men jeg tænkte at vi måtte da lige forbi Pom D'Api i Ny Østergade. Her var udvalget super til Celina, hun har små fødder og meget smalle fødder (har længe brugt 19 men i dem her skulle hun have str. 20). Der var en del at vælge imellem, men endte med en simpel en i lysegrå, syntes det er super fin og passer til flere farver tøj. Hvor var det dejligt da de var købt og man fik dem i en skøn pose og skoæsken er en fin lille guld/metal kuffert som skoene ligger i. 

Med skoene på plads var det tid til noget frokost, her ville vi have været på cafeNorden men der var andre en os der kunne tænke sig at sidde i solen. Så vi gik i strædet på Cafe Zirup. Sad ude da de to piger lå og sov, men det var der jo vejr til, skønt... 

Fik også købt en lille guide bog til Dubai, ved pink farve.. Uuuha hvor jeg glæder mig...
Skulle også have nogle bomulds bodyer til Celina, men der var ikke flere i størrelsen, så der må jeg på jagt et andet sted..

Inden vi vendte snuden mod Slusen igen, måtte vi lige et smut forbi Agnes Cupcakes, jeg har en svaghed for gulredrodskage så det blev mit valg.. Mmmmm..
Har i haft en dejlig forårs dag.. Det har vi.. 

1 kommentar:

  1. Ja, lyder da som en skøn skøn forårsdag.
    Må med stor beklagelse erkende, at den her kun har stået på arbejde, arbejde, arbejde... Det må jeg kunne gøre bedre! ;-)
    Kh. Liv

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..