Store billeder..

13. marts 2012

Faldt lige over denne blog, hvor hun har lavet en vejledning til hvordan man kan gøre billederne større end stor og ekstra stor... Tænkte at det måtte jeg da lige prøve af, for det er da lækkert med nogle store billeder.. I får lige testen med et billede af Celina.. 

Første billede er som jeg plejer at gøre i formaten "ekstra stor"

Her har jeg brugt vejledning her, og det er nu SÅÅÅÅ stort.. 
Det tip vil jeg da bruge fremover, det er da dejligt med store billeder..


3 kommentarer:

 1. super tip tak for linket

  SvarSlet
 2. Hei
  Søt jente du har!

  Takk for linken!

  Ønsker deg en god dag
  Klem Tonje

  SvarSlet
 3. Hej Camilla....jeg skal bruge din adresse til bolig i forum, billeterne. Skriv den til mig på: frkjensen@hotmail.dk

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..