Dagen for Krea træf...

22. april 2012

Igår var det jo blevet dagen for Krea træf, hvor var jeg dog spændt på det. Når man ikke har prøvet sådan noget før...

Dagen var super hyggelig og nogle skønne bloggere der var med.. Snakken gik i stor stil, som om man havde kendt hinanden længe.. Der blev lavet mange forskellige kreative ting og udvekslet erfaringer..

Vi startede ud med pakkeleg, hvor var det sjovt som pakkerne hurtigt fik deres forskellige navne og kampen gik ind.. "Ring nu ur, nu har jeg mange pakker" Men nej kampen fortsatte. Tina havde æren af at stå for tiden på pakkelegen, da jeg havde glemt æggeuret... (-Godt gået)


Jeg var selv så heldig at vinde super skønne hæklet svampe fra Heidi, - De pynter allerede på Celinas værelse..

Der blev lavet mange forskellige ting. Jeg havde taget flere ting med for kunne ikke beslutte hvad jeg ville lave (som altid), men fik godt nok ikke lavet så meget, snakken gik i stor stil. Men hyggede mig rigtig meget og det var det vigtigste.. Skal nok vise det færdige resultat når jeg er færdig..

I kan se nogle billeder fra vores hyggelige dag (som vi helt sikkert vil gentage)Tak for de fine gaver som var blevet sendt af Tusindfryd og Karen Marie..

De skønne piger der deltog,
Sanne, Tina, Natacha, Karin, Ditte, Sine, Heidi, Kristina (og svigerinde), Hanne, Susan, Marie, Chanette og mig.. (Håber jeg har husket jer alle)


Tak for de fine værtinde gaver..


12 kommentarer:

 1. Det var en rigtig dejlig dag, det må vi gøre igen på et tidspunkt :-) Dejligt at svampene kan pynte på Celinas værelse, god søndag til dig :-)

  Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Hyggeligt at se billeder fra dagen :-) Jeg er så glad for at jeg kom med! Hyggede mig virkelig. Det kunne være rigtig sjovt at lave nogle "workshop" dage, hvor vi alle lavede det samme, f.eks. med dukkerne som i snakkede om. gode tanker fra Marie

  SvarSlet
 3. Wauw det ser helt vildt hyggeligt ud! Flotte ting! : )

  SvarSlet
 4. Tusind tak for en dejlig dag. Jeg fik heller ikke lavet det store, men jeg hyggede mig rigtig meget:).
  Jeg er også med på noget workshop:).

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Åh, tusinde tak til dig, Chanette og alle de dejlige mennesker der deltog. Det var bare så hyggelig en dag.
  Hold nu op hvor ser jeg koncentreret ud, med tungen lige i munden haha... Godt billede!

  SvarSlet
 7. Det var simpelthen en skøn dag :)
  Glæder mig allerede til næste gang.. For sådan en bliver der!!!

  SvarSlet
 8. Sikke nogle gode billeder. Ser bestemt ud til at have været hyggeligt.

  SvarSlet
 9. Hvor ser det hyggeligt ud. Er ked af jeg ikke kunne være med. Håber bestemt også i gentager arrangementet igen (en dag hvor jeg kan!!)

  SvarSlet
 10. Der bliver helt sikkert en anden dag.. Det var virkelig en dejlig dag.. Jeg skal nok skrive en mail rundt om workshop så ser vi hvor mange vi er og hvor vi kan være..
  Tak for en skøn dag piger..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 11. Tak for en virkelig fed dag!
  Må jeg godt stjæle det billede du har taget af de armbånd jeg lavede? :)
  KNUS!

  SvarSlet
 12. Hej Natascha..
  Selvfølgelig må du bruge billederne, du tager bare dem du vil have.. (det gør i andre også bare..)
  Ja det var en super fed dag..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..