Du kan nå det endnu..

12. april 2012

Som i har kunne læse her tidligere er der jo blog træf her den 21 April, Vi tænkte det måtte være vores tur i København.. Der har jo været nogle stykker i Jylland... 
Jeg har i dag mødtes med Chanette (som jeg afholder dagen med), hvor vi har planlagt lidt om dagen.. 

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer alle.. 
Vi har taget en beslutning om at det er muligt at deltage selv om man ikke har en blog, da vi jo ikke er så kendte bloggere endnu og vil derfor gerne give andre mulighed for at deltage.. 
Eller kunne være nogle af jer der har tilmeldt jer, kender en der vil med.. 
Vi glæder os til at høre fra jer..

Du kan læse mere HER!


De tilmeldte indtil nu er, 
Pernille, Heidi, Sine, Ditte, Karin, Natacha, Sanne, Gaia, Line, Kristina (+2), Tina, Susan, Malene

Og selvfølgelig Chanette og jeg...

1 kommentar:

  1. Neeeeej, det ville jeg gerne have været med til, men jeg kan desværre ikke på lørdag! Er dog glad for, at jeg er faldet over din fine blog og bloglov'er fluks! Håber der kommer et lignende arrangement i Kbh senere på året!! kh Pernille

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..