KEEP CALM AND CRAFT ON

23. april 2012


 Det er hvis et billede der beskriver meget godt alt det jeg får lavet for tiden.. Det er dejligt at have gang i symaskinen igen, den har været pakket lidt væk i noget tid.. Syntes ikke tiden og overskuddet har været til det. Nu har jeg bare så mange ting jeg gerne vil lave.. Så i får en masse glemt fra symaskinen..
Vest, Vest part 2, Skypude og der kommer mere

3 kommentarer:

 1. Spændende glæder mig til at se hvad du ellers for kreeret - dine veste er bare så fine og sky puden er også skøn, jeg må få lavet en sky til Casper.

  Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Ja Heide syntes du skal lave en til Casper, de er så hyggelige at lave.. Fik du lavet Barbapapa færdig..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Næ det fik jeg ikke, har slet ikke fået lavet noget håndarbejde siden i lørdags og nu har jeg fået vildt meget lyst til at prøve at lave noget med filt.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..