"Mam mam..."

23. april 2012

Eftermiddagen er gået med at bage disse super lækre brød stænger.. Celina elsker jo at være med til at bage og komme de forskellige ting i røremaskinen...

Vi fik dem til aftensmad med lasagne og tzatziki, det var super lækkert.. Det er ikke sidste gang i skal bages. Det er gode til eftermiddags snacks til Celina også.. Opskriften kan du finde HER.4 kommentarer:

 1. Sikke en lækker og sund snack. De passer lige til den sene eftermiddags sult.
  Kh V

  SvarSlet
 2. Mmm de ser gode ud!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare godt ud - for helt lyst tiil at bage :)

  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 4. Dem lavede jeg også den anden dag, de er bare gode.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..