Nu er vinderen fundet ved 100 læsere... - Se om du var den heldige...

13. april 2012

Nu har jeg ud fra mine søde 100 læsere trukket en vinder og det blev altså med hjælp af random.org Vinderen blev MariesFabrik...

Hvis du vil være sød at sende mig en mail med din adresse også vælge ud fra billedet, hvilken pung/taske du kunne tænke dig..


Lidt af det jeg har lavet ud af noget af det nye stof som jeg viste her.. Er tosset med dem begge..

2 kommentarer:

  1. Wuhu! Vildt :-) Jeg er bare for heldig! Jeg sender dig straks en mail... Og så skal jeg jo også lige have besluttet mig for farven.. Det er straks værre... nåh, men jeg skal nok beslutte mig, og så skrive det i mailen.

    SvarSlet
  2. Hold da op de er flotte. Er helt vild med stoffet.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..