På en rosa sky...

20. april 2012

Nu har jeg også været igang med at sy en sky pude som mange andre.. Jeg har syet den i rosa lagenlærrede med sølv piping kant.. Jeg er helt tosset med den sølv kant den er så fin.. Den skal pynte på Celinas værelse i hendes "hygge" krog som hun bare er så glad for.. Jeg mangler dog at lave den helt som jeg har den i tankerne.. Men den bliver det nok en dag..Med mine fine mærker "With <3"

Skulle du være interesseret i sådan en pude, vil jeg meget gerne sy en til dig efter dine ønsker bare send mig en mail eller en kommentar..

7 kommentarer:

 1. Den er da bare blevet super fin med sølvkanterne!

  SvarSlet
 2. Hvor er den sød! Og det fungerer rigtig godt med sølvkanten.....

  SvarSlet
 3. Sådan en kunne jeg da godt tænke mig:)

  Hvor meget vil det ca. koste?

  Marie

  SvarSlet
 4. Den er simpelthen så fin!

  SvarSlet
 5. Tak skal i have.. Skal også have lavet en mere, det er jeg nød til..
  *Marie Marolle* har sendt dig en mail..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 6. hvor er den bare super fin!!
  og nu har du endnu en fast læser, virkelig fin blog :)

  SvarSlet
 7. Kunne du tænke dig at bytte en sky, med noget af mit. Jeg har noget i byt til nyt eller du kan kigge på mine ting på amio. Link er på min side ;O)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..