Påske glimt..

11. april 2012

Vores påske har stået i familiens tegn, der er brugt meget tid ved familien i det Jyske.. Men der har også været tid til at besøge nogle gode venner... Det har været en skøn påske, gid den var lidt længere.. Jeg nyder så meget når vi er hjemme, det er der jeg føler jeg hører til.. Men håber det bliver mit hjem igen engang...

Håber i bærer lidt over med lidt stilhed på bloggen, der er ikke internet i sommerhuset så har ikke kunne lade jer følge med i vores påske.. men der kommer lidt glimt her..

Vi havde Celina med i Zoo for første, det var super hyggeligt. Hun syntes det var sjovt ved dyrene og snakkede helt vildt til dem. Det er ikke sidste gang vi gør det, overvejer om vi skal have kort til Kbh Zoo.


Der var også tid til at besøge flere af vores skønne venner. Jeg var nede at hjælpe min mor i hendes skønne butik, det var super hyggeligt at kunne være med til at hjælpe lidt.. Min mor afholdte "Pigeaften" i butikken som var godt besøgt, det vil jeg vise jer i et andet indlæg..

Celina har simpelthen udviklet sig et nogle store hop i tiden, hun har fået så mange nye ord og man kan rigtigt snakke med hende nu hvor hun forstår og kan svare en..

3 kommentarer:

 1. Skønne billeder :) Og jeg kan kun anbefale et kort til zoo, vi får brugt vores rigtig meget..!

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at i har haft en rigtig dejlig påske, sikke en masse skønne billeder.

  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud.. Her er zoo også et kæmpe hit.. Vi har faktisk et zoo kort, men får desværre brugt det alt slt for lidt.. Forhåbentlig bliver det bedre nu når vejret bliver lidt varmere..

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..