...Singing in the Rain...

26. april 2012


Har været på hyggetur med Celina idag til Valby.. Der komme denne top skønne regnkappe med hjem til mig. Har længe manglet en regnfrakke og jeg vil ikke betale i dyre domme for en..Og denne var på udsalg, den snuppede jeg.. Mine egne billeder blev ikke så gode så fandt dem på deres hjemmeside her..(hvor den står til fuld pris) Kom også en tur i City Sycenter, hold da op de havde mange skønne ting.. Men skal lige have de igangværende projekter lidt færdige først..Og fik den i brug på vejen hjem, da der regnede... Er spændt på hvor meget jeg får den brugt om vi er heldige at få en del sol.. Håber jeg meget på vi gør.. God torsdag til jer..

5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin, det ser smart ud med den gule lynlås - Jeg håber også på at der snart kommer noget mere sol, jeg cykler nemlig hjem fra arbejde hver dag.

  Kærlig Hilsen Heidi

  ...og også god torsdag til dig

  SvarSlet
 2. Den er super flot Camilla! Er lige lidt misundelig her ;) Jeg mangler nemlig også noget ordentligt regntøj. Det hører sig vel til når man har fået barn :)

  SvarSlet
 3. Den er flot - hvor er du heldig! Det er så fedt at have ordentlig regnudstyr, det gøre det bare lidt sjovere med regn ;-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..