Stær Living...

11. april 2012

Som jeg lovede i tidligere indlæg, skrev jeg at i ville få nogle billeder fra en hyggelig aften i Stær Living. Min skønne mor har en livsstils butik i Aabybro, hvor hun havde arrangeret "Pigeaften" for hendes kunder..  Der var super flot opbakning at stor deltagelse..

Jeg er super glad for det lige passede med at vi var i Jylland der, så jeg kunne komme med.. Håber i kan fornemme lidt af stemningen i butikken. Det er et gammelt hus i byen der er bygget om, så der er bevaret en masse sjæl fra det gamle hus.. Butikken byder på specialiteter, chokolade, the, kaffe, tøj, smykker, tasker, brugskunst...


Østergade 32a, 9440 Aabybro


Der var super lækre smagsprøver og rigtig gode tilbud.. Hvis i er på kanterne omkring Aabybro så er butikken et besøg værd.. Er stolt af min mor hun kan det s...