Tøse hygge... Næsten uden børn...

29. april 2012

Dagen har stået på Baby&Småbørns messe i Øksenhallen med skøn veninde og hendes den mindste (2 måneder).. Fædrene havde taget vores store piger (jævnaldrende) med på legeplads, med madpakke i tasken.. Dejligt at have lidt fri fra børnepasning og bare kunne snuse..

Vi hyggede rigtig meget på messen og så mange fine ting.. Købte dog ikke noget andet et par billige blade af de nyere. Har jo en svaghed for blade, man får så mange skønne ideer i dem.. (Det kan også blive et dyrt bekendskab)...

Efter messen tog vi en lækker frokost på BioMio, vi sad ude og fik en lækker salat.. (Vil se om man kan holde den slanke linie lidt)..

Endte med at blive en næsten dags tur vi var på, sådan en lille skal jo også have lidt mad ind imellem.. Men det var bare hyggeligt.. Kunne dog mærke til sidst da vi stod og ventede på bussen at jeg savnede Celina. Det er ikke en fornemmelse jeg kender så meget endnu, da jeg jo stadig går hjemme med hende og har haft svært ved at gå fra hende pga.hendes hårde start på livet.. (venter på basis plads til hende, grundet hendes for tidlige fødsel).. Føler jeg går glip af en masse når jeg ikke er sammen med hende, men det gør jeg jo ikke, hun har det jo godt..

Men det var en rar nok fornemmelse, hun var jo ved hendes far.. Hun var så glad da jeg kom hjem og snakkede løs, hun skulle fortælle "mooora" alt hvad hun havde lavet på legepladsen.. (Fedt at komme hjem til så glad en pige)..

Vi fik hængt gardin op på Celinas værelse her til eftermiddag, så nu håber vi at putningen igen bliver let og hun kan finde ud at at der er nat..
En latte med i hånden... Lidt afhængig er man jo...

Min venindes lille pige, var med på tøse tur...
Venter på lækker salat fra BioMio... Mit ny syet IPone hylster..
Min super lækre salat..

Husk min give away, du kan se mere om den HER!

4 kommentarer:

 1. Dejligt med er par børnefri timer.. Det er skønt at få lov at savne lidt.. :)

  SvarSlet
 2. Øj så har d jo været lige ved siden af mig idag :)
  Var selv på messe i går.. Kunne man jo lige så godt, når man bor lige ved siden af :)

  SvarSlet
 3. Jeg var på messe lørdag og hyggede mig også rigtig meget. Hvor er dit iphone etui blevet fint.

  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 4. Den der salat, den ser da bare for lækker ud..!
  Jeg har lige købt et etui af mini ministeren ;) De er cool og dit ligeså!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..