Vest med vinger...

14. april 2012

Efter jeg havde været på tur i stof2000 efter lidt nyt stof... (som i er mange andre der også har hentet hjem) Så var det projekt vest til Celina, jeg er ret vilde med tøj med vingeærmer til hende og tænkte jeg måtte kaste mig ud i det.. Opskriften på vesten er fra stof2000, men vingerne er hjemmetegnet...Kravler lige op så i kan se min fine vest...
Lidt svært at få modellen til at sidde stille, så i må nøjes med dette billede.. Lidt stor er den men det kan godt gå an.. 

Er ret godt tilfreds med den og elsker bare det stof, det er jo skønt... (og ja det ligner Liberty)..
Jeg har syet vesten i str. 86 så var spændt på at se om den passede.. Hun bruger 80-86, men syntes den ser lidt stor ud, men så kan den jo bruges i længere tid, hvilket jeg er fan af..

Jeg har også syet mine egne mærker i vesten, det gør da den ser lidt prof ud.. Men det kant bånd drillede lidt, ønsker mig sådan en kantbåndsfolder til symaskinen, så man kan sy det på i en arbejdsgang.. Den er quiltet i det yderste stof med en lilla sytråd, det er ret fint..

Kunne du tænke dig en vest kan den laves op til str. 92

5 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin!

  SvarSlet
 2. Tak skal i have.. Er også igang med en mere og tror nu også der bliver en tredje.. Kan slet ikke stoppe er så vilde med dem.. Men Celina får da hvis ikke brugt så mange..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. hvor er den yndig! Og skøn blog du også har dig!! ;) KH EMilie

  SvarSlet
 4. Den er bare så fin, det ser rigtig sødt ud med vingerne.

  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..