Dejlig pinse..

29. maj 2012

Hjemme igen efter en skøn pinse i familiens sommerhus i Blokhus. Hvor var vi da bare heldige med vejret, det var jo rigtig sommer, var dejligt med sol på kroppen..

Der er lige lidt billeder med af den ny syet solhat, så kan i se den i brug... Her kan i se det tidligere indlæg om hatten.. HER..

Vi fik rigtigt set skønne venner og familie. Celina hyggede i badekar i haven og fik is og blev da hvis møgforkælet.. Det blev ikke til meget kreativt fra min side, havde taget med til at skulle hækle på sommerkjole til Celina, men havde glemt kontrastfarven som jeg jo var kommet til.. Så det blev til en række også måtte det holde pinse i posen og vente til vi kom hjem igen. Nu er jeg så begyndt at bruge kontrast farven og viser jer snart lidt.. Købte også en skøn lyskæde til Celina, som mange andre også ejer..

I Blokhus var der en butik hvor man selv kunne blande boldene til kæden og det faldt i min smag så kunne jeg jo få den som jeg gerne ville.. Den er samlet og skal pynte på værelset..

Må lige indrømme jeg er faldet helt af på "A photo a day", er virkelig ked af det, men syntes der har været så meget andet der har taget min tid, især det HER som jeg virklig håber i er nogle der vil være en del af..


3 kommentarer:

 1. Det ser ud til at i har haft en rigtig dejlig tur i sommerhus, hatten er bare så fin hun ser bare så sød ud.
  Jeg syntes også de der er lyskæder er rigtig fine.
  Kærlig Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Skønne billeder : )

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder og hvor er hun bare en skøn Tulle!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..