Dukke sendt til Odense..

18. maj 2012

Har været så heldig at få æren af at lave en dukke til en lille pige ved navn Olivia. Den er nu sendt til Odense og håber meget at Olivia bliver glad for hendes nye dukke..
Du kan se flere af mine dukker HER...
&
Deltage i min Give away HER

5 kommentarer:

 1. Hvor er hun dog kær og så fin en kjole hun har på. Hun skal nok vække glæde hos den lille pige

  SvarSlet
 2. neej, hvor er hun sød. Der kommer nok også en del om dukker på min blog det næste stykke tid, for imorgen skal jeg på dukkekursus hos Tusindfryd:-) Knus Heidi

  SvarSlet
 3. Den er godt nok sød, den skal Olivia nok blive rigtig glad for.

  SvarSlet
 4. Så dukkede hun op med posten...hun er super yndig på billederne...men hun er en million gange finere i virkeligheden. Tusind tak for et flot stykke arbejde. Olivia havde ejerfornemmelse fra første øjekast. Fik skrevet en masse navne ned på papir og Olivia valgte tilfældigt fra bunken. Dukken hedder nu Viola;)
  KH
  Sanne

  SvarSlet
 5. Sanne det er så dejligt at Olivia er glad for dukken og håber den giver mange timers leg hos jer.. Super god ide med at lade hende trække en navn og elsker navnet - Viola..
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..