Jubiiii jeg har vundet..

23. maj 2012

Har normalt ikke held med mig i sådan noget.. Men har nu været heldig hele to gange..
Jeg har vundet disse to Give away... Hvor er jeg bare glad for dem og kan da slet ikke vente på det kommer..Ved jeg er lidt bagud med "A photo a day" men lover at prøve at komme med ind i legen igen.. Der har bare været en del andet der har taget min tid..

4 kommentarer:

 1. Fedt! Tillykke : )

  SvarSlet
 2. Lækkert. Stort tillykke;)...har du set min mail ang. Iphone etui?
  Kh
  Sanne

  SvarSlet
 3. Ja glæder mig sådan til at modtage gaverne...
  Sanne har sendt dig en mail om iPhone etuiet..
  Kh Camilla

  SvarSlet
 4. Ej hvor er du bare super heldig :o)
  Kan godt forstå du glæder dig til at modtage alt det guf.

  Ha en dejlig solskinsdag.
  Kh Lise

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..